Geuzenweg 116                           

1221 BW Hilversum                                           

 BTW nr. 817032587

 Kvk nr.  30215615

 Postbank rekening nr. 4827737

                                   Veldhuijsen  im- &export 

 

                                             

Ook wij zijn tussenhandelaar voor wat betreft de inkoop van katalysatoren en de verwerking daarvan. Wij bezitten geen metaalfabriek of smelterij en willen dit dus ook niet aan u doen voorkomen, wij nemen onze klanten namelijk serieus.

Daarom vindt u op onze website ook geen onnodige vulling met verkooppraatjes, smijten we niet met prijzen die we niet geheel of eenmalig waar kunnen maken en praten we niet over dingen die we niet bezitten om u een fictief beeld van ons bedrijf te geven.

Vergelijkbaar met de Groenteboer, hij verkoopt de groentes wel maar kweekt ze niet, dat wordt aan de tuinder overgelaten. Zo ook de Bloemist, hij verkoopt ook geen rozen uit eigen tuin.

Een smelterij houdt zich bezig met omsmelting van materialen en gaat niet dagelijks op pad om kleine partijtjes op te kopen, daarvoor hebben we de oud ijzer handelaren, recyclingbedrijven en in onze branche dus de katalysator inkoper.

Ieder zijn vak!

Depothouders willen wij niet, omdat we het heel fijn vinden dat u voor ons kiest om zaken mee te doen, vanwege onze openheid en betrouwbaarheid en niet omdat wij u contractueel hebben vastgelegd.

Wij vinden iedere klant van waarde, of het nu om 5 of 500 stuks gaat en hopen op een fijne samenwerking en goede zaken!